ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

SW3 HS 11,9 KW

Νέο προϊόν

Άλλες πληροφορίες

 ........Οι αντλίες θερμότητας δεν παράγουν αλλά δεσμεύουν θερμότητα από το περιβάλλον (γη, αέρας, νερό), με την οποία παράγουν ζεστό νερό για θέρμανση ή κατανάλωση, ενώ με αναστροφή της λειτουργίας τους παράγουν ψύξη. Χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα, αποκλειστικά για τις ανάγκες του εξοπλισμού τους (συμπιεστής, ανεμιστήρας, κυκλοφορητής), χωρίς αντιστάσεις. Αποδίδουν 4 φορές περισσότερη ενέργεια από αυτήν που καταναλώνουν, επιτυγχάνοντας οικονομία 75%.

 

.      .Λειτουργούν νύχτα-μέρα, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και σε θερμοκρασίες από -25°C έως +45°C. Η απόδοσή τους παραμένει υψηλή, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες (COP: 1,61 στους 25°C). Παράλληλα, αποτελούν τη μοναδική συσκευή που μπορεί να καλύψει το σύνολο των σύγχρονων αναγκών ενός χώρου, σε ψύξη, θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης και μάλιστα με τον πλέον οικονομικό και πολιτισμένο τρόπο.

 

....... Με τις αντλίες θερμότητας New Energy, η BIOCHEM Α.Ε. έχει να επιδείξει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα της αγοράς, ικανή να καλύψει κάθε εφαρμογή. Διαθέτουν τον καλύτερο συμπιεστή στον κόσμο, Copeland Αμερικής και τη φημισμένη βαλβίδα ALCO Γερμανίας, εταιρείες του ομίλου EMERSON Αμερικής. Διαθέτουν επίσης, εναλλάκτες Wolνerine Αμερικής και κυκλοφορητές WILO Γερμανίας.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

New Energy Heat Pumps Logo